Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítvány

Eredménnyel zárult az önkormányzat ellen indított per, kikényszerítettük az egyenes válaszokat

Immár nyilvánvalóan kiderült és az önkormányzat is kénytelen volt egyértelműen nyilatkozni, hogy semmiféle érdemi elszámolás nem áll rendelkezésre arról a milliárdos nagyságrendű városi közpénzről, melyet a Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítványnak juttatott.

Reagálás az önkormányzat közleményére: a Jobbik a végsőkig elmegy az útalapítvány pénzügyeinek felderítésében

Néhány, javarészt már korábban is nyilvános dokumentum újraközlése semmilyen módon nem ad magyarázatot a haverok által működtetett közalapítványnak kijátszott önkormányzati százmilliók felhasználásának törvényes, illetve törvénytelen mivoltára. Az érdemi dokumentumok kiadását ugyanakkor az önkormányzat továbbra is megtagadja.

Reagálás az önkormányzat közleményére: vagdalkozás helyett számoljanak el a milliárdokkal!

Ha kevés információnk is van, egy dolog biztos: súlyos, közpénz sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt nyomozás van folyamatban, így az önkormányzat személyeskedő vagdalkozás helyett végre álljon a lakosság elé és számoljon el a milliárdos önkormányzati közpénzzel, amelyet a haverok által működtetett alapítványnak játszott ki.

Oldalak