Dunakeszi Város Önkormányzata

A Jobbik benyújtotta az állattartási rendeletre vonatkozó végleges javaslatát

A lakosság széles körének bevonásával készült jogszabály-tervezetet, valamint az állattartók szigorúbb ellenőrzésének szándékával, más tekintetben pedig kényelmük biztosításával kapcsolatos kiegészítő határozati javaslatokat a mai ülésen tárgyalja meg a képviselő-testület.

Hatalmas siker a Jobbik által kezdeményezett társadalmi egyeztetés

Minket is meglepett a kezdeményezés sikere: olyan mennyiségű érdemi javaslatot kaptunk a város lakóitól, amelyre mi sem számítottunk. A lakossági véleményekkel már kiegészített rendelet-tervezetet nyilvánosságra hozzuk és továbbra is várjuk dunakeszi lakótársaink és a helyben bejegyzett civil szervezetek észrevételeit. Részletek a cikkben.

Új helyi rendelet-tervezet az állattartás szabályairól - társadalmi egyeztetés

A Jobbik képviselője elkészítette saját javaslatát az állattartás szabályiról szóló helyi rendelet-tervezetre, melyet társadalmi egyeztetésre bocsát. Várja valamennyi dunakeszi lakó véleményét a cikkhez csatolt tervezet vonatkozásában. Az egyeztetés részletei a cikkben olvashatók.

Nyíri Márton a Jobbik tagja marad, segítséget ajánlott az új jobbikos képviselőnek

Nyíri Márton pénteken a közte és a Jobbik Dunakeszi Alapszervezete elnöksége között folytatott többszöri egyeztetést követően, saját elhatározása alapján benyújtotta önkormányzati képviselői posztjáról való lemondását a képviselő-testületnek. Nyíri Márton a Jobbik tagja marad, és a város ügyeiben segítséget ajánlott a párt új képviselőjének.

Oldalak