Jobbik

A Jobbik Dunakeszin is folytatja a megkezdett munkát

A Jobbik Dunakeszi Alapszervezete április végén értékelte az elmúlt évek munkáját és a választási szereplést. Ezt követően a tagság titkos szavazáson, 90 százalékos többséggel úgy határozott, hogy a megkezdett munkát az eddigi úton tovább haladva, Varga Zoltán Péter helyi elnök és a korábban megválasztott elnökség vezetésével folytatja.

A Jobbik felszólítja Rónai Sándort: álljon elő a bizonyítékaival, a Jobbik segít a törvénysértés leleplezésében

Amennyiben Rónai Sándornak bizonyítéka van ennek ellenkezőjére, felszólítom, hogy haladéktalanul álljon elő vele tegyen büntetőfeljelentést és felkínálom neki a lehetőséget, hogy a törvénysértés leleplezése és a büntetőeljárás sikere érdekében használja fel az itt közzétett iratot.

Feljelentést tesz és választási kifogást is benyújt a Jobbik a dunakeszi önkormányzat megbízásából dolgozó aláírásgyűjtők ügyében

A mai napon választási kifogást nyújtottunk be a választási bizottsághoz a sajtóban nyilvánosságra kerülő hangfelvétel miatt, mely szerint a dunakeszi önkormányzat megbízásából gyűjtöttek aláírásokat Tuzson Bencének és a Fidesznek

Oldalak