képviselő-testület

Tízmilliókról dönthet a polgármester teljes titokban – Két hónapja nem kapom meg az adatokat, újabb harcot indítottam a városháza átláthatatlansága ellen

Botrány: tízmilliókról dönthet a polgármester a képviselő-testület nevében, nem kell beszámolnia róla és két hónapja képviselői kérdésemre sem ad tájékoztatást ezekről - így működik a rendszer "okosban" Dunakeszin. Varga Zoltán Péter facebook-bejegyzése

Önkormányzati bérlakás-program indítására tett javaslatot a Jobbik Dunakeszin

A javasolt bérlakás-program az első öt éves ciklusban tíz, egyenként nagyjából 50 négyzetméteres önkormányzati tulajdonú lakással indulhatna meg, melyek 60%-a kifejezetten a fiatalok helyben maradását segítené a piacinál alacsonyabb bérleti díjjal, a maradék 20-20%-ot pedig piaci, illetve szociális alapon lehetne bérbe adni.

A Közüzemi Kft. évek óta tartó törvénysértése miatt adta be első előterjesztését a Jobbik új dunakeszi képviselője

A csődtől súlyos önkormányzati százmilliókkal megmentett Közüzemi Kft. hosszú évek óta nem teljesíti a közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó jogszabályi kötelezettségeit, hisz honlapján a legfontosabb gazdasági és működési adatok annak ellenére sem érhetők el, hogy az ügyvezetőt többször, írásban felszólítottam a jogszabály betartására.