közpénz

Tízmilliókról dönthet a polgármester teljes titokban – Két hónapja nem kapom meg az adatokat, újabb harcot indítottam a városháza átláthatatlansága ellen

Botrány: tízmilliókról dönthet a polgármester a képviselő-testület nevében, nem kell beszámolnia róla és két hónapja képviselői kérdésemre sem ad tájékoztatást ezekről - így működik a rendszer "okosban" Dunakeszin. Varga Zoltán Péter facebook-bejegyzése

Reagálás az önkormányzat közleményére: a Jobbik a végsőkig elmegy az útalapítvány pénzügyeinek felderítésében

Néhány, javarészt már korábban is nyilvános dokumentum újraközlése semmilyen módon nem ad magyarázatot a haverok által működtetett közalapítványnak kijátszott önkormányzati százmilliók felhasználásának törvényes, illetve törvénytelen mivoltára. Az érdemi dokumentumok kiadását ugyanakkor az önkormányzat továbbra is megtagadja.

Reagálás az önkormányzat közleményére: vagdalkozás helyett számoljanak el a milliárdokkal!

Ha kevés információnk is van, egy dolog biztos: súlyos, közpénz sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt nyomozás van folyamatban, így az önkormányzat személyeskedő vagdalkozás helyett végre álljon a lakosság elé és számoljon el a milliárdos önkormányzati közpénzzel, amelyet a haverok által működtetett alapítványnak játszott ki.

Oldalak