önkormányzat

A Jobbik felszólítja Rónai Sándort: álljon elő a bizonyítékaival, a Jobbik segít a törvénysértés leleplezésében

Amennyiben Rónai Sándornak bizonyítéka van ennek ellenkezőjére, felszólítom, hogy haladéktalanul álljon elő vele tegyen büntetőfeljelentést és felkínálom neki a lehetőséget, hogy a törvénysértés leleplezése és a büntetőeljárás sikere érdekében használja fel az itt közzétett iratot.

A szokásos hazugságok helyett inkább a milliárdokkal számoljon el Dunakeszi önkormányzata!

A Jobbik - szemben az önkormányzati hírlevél hazugságával - támogatja a Radnóti Miklós Gimnázium felújítását. A hazugságok helyett az önkormányzat számot adhatna azon büntetőeljárásokról, amelyek jobbikos feljelentésre hűtlen kezelés, személyes adattal visszaélés, közérdekű adattal visszaélés és okirattal való visszaélés miatt folynak a rendőrségen.

A Közüzemi Kft. évek óta tartó törvénysértése miatt adta be első előterjesztését a Jobbik új dunakeszi képviselője

A csődtől súlyos önkormányzati százmilliókkal megmentett Közüzemi Kft. hosszú évek óta nem teljesíti a közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó jogszabályi kötelezettségeit, hisz honlapján a legfontosabb gazdasági és működési adatok annak ellenére sem érhetők el, hogy az ügyvezetőt többször, írásban felszólítottam a jogszabály betartására.

Oldalak