per

Újabb pert nyertünk – ezúttal Dióssi és Erdész eltartott hírportálja ellen

A Fővárosi Törvényszék a Jobbik helyi képviselőjének adott igazat az önkormányzat szócsövével szemben. A magát hírportálnak nevező társaság nemhogy nem tudta igazolni korábbi cikkében a képviselőről megjelentetett állításait, de a per tárgyalásán sem jelentek meg, sőt, még védekezést sem terjesztettek elő, azaz meg sem próbálták hazugságaikat megvédeni.

Pert nyert a Jobbik az MSZP dunakeszi elnöke ellen

A Jobbik az Orbán-kormány leváltására készül, szemben az MSZP-vel, amely ezt már régen feladta és már csak a többi baloldali törpepártot akarja legyőzni. Emiatt elsősorban a fideszes törvénysértések feltárására kívánunk koncentrálni, de hasonló hazugságok esetén megtesszük a szükséges lépéseket a baloldal lejáratódott, hazug pártjainak tagjaival szemben is.

Eredménnyel zárult az önkormányzat ellen indított per, kikényszerítettük az egyenes válaszokat

Immár nyilvánvalóan kiderült és az önkormányzat is kénytelen volt egyértelműen nyilatkozni, hogy semmiféle érdemi elszámolás nem áll rendelkezésre arról a milliárdos nagyságrendű városi közpénzről, melyet a Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítványnak juttatott.

A dunakeszi Jobbik pereket indít több mint másfél milliárd forint sorsának felderítésére

A Jobbik Magyarországért Mozgalom pert indít Dunakeszi Város Önkormányzata és az általa alapított Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítvány ellen is, a két közpénzt kezelő szerv ugyanis nem teljesítette az alapítvány gazdálkodásának és egyéb adatainak nyilvánosságát célzó közérdekű adatigényléseket.