repülőtér

Repülőtér: a Jobbik üdvözli a lakosság döntését, de szárazon tartja a puskaport

A Jobbik a jövőben is mindent megtesz a terület egységének és természeti értékeinek védelme érdekében és a sokadik lakossági jelzés alapján is felszólítja az önkormányzatot: el a kezekkel Dunakeszi mezejétől, hagyjanak fel a repülőtér beépítésének megkezdésére vonatkozó újabb és újabb próbálkozásaikkal.

A Jobbik újra beadta a repülőtér helyi természeti védelem alá helyezésre vonatkozó kezdeményezését

A Jobbik képviselőjeként a tegnapi napon újra benyújtottam a repülőtér helyi természeti védelem alá helyezésére vonatkozó javaslatot, melynek megszavazását 2013-ban egyszer már elutasította a város képviselő-testülete.

A Jobbik nem támogatja a Fidesz javaslatát a repülőtér egy részének beépítéséről

Felháborítónak tartjuk, hogy a város vezetése legalább 186 millió forintot tervez elkölteni a sportkomplexumra, miközben a 40 ezres településnek többek között nincsen 24 órás orvosi ügyelet ellátása, a szakellátásában pedig hónapos várólistákkal kell szembenézni.

Újra lecsapott a repülőtérre a városvezetés - visszatekintettünk az előzményekre

2016. március 25-én Benkő Tamás fideszes önkormányzati képviselő előterjesztésében a dunakeszi repülőtér területén megvalósítandó sportkomlexum létrehozására tett javaslatot, melyet a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesülettel közös beruházás keretében szeretne megvalósítani. Visszatekintettünk a repülőtér elmúlt évekbeli sorsára.

Gyorshír: Újra több mint 600 millió forintból építtetne a repülőtérre sportkomplexumot a város

Benkő Tamás fideszes önkormányzati képviselő újra 620 millió forintból építtetne sportkomplexumot a dunakeszi repülőtéren - legalábbis ezt tartalmazza a hozzánk is eljuttatott előterjesztés, melyet a március 31-i testületi ülésre nyújtott be, illetve tervez benyújtani. A javaslatot a Jobbik megvizsgálja és tájékoztatni fogjuk a lakosságot.