A szokásos hazugságok helyett inkább a milliárdokkal számoljon el Dunakeszi önkormányzata!

A Jobbik - szemben az önkormányzati hírlevél hazugságával - támogatja a Radnóti Miklós Gimnázium felújítását. A hazugságok helyett az önkormányzat számot adhatna azon büntetőeljárásokról, amelyek jobbikos feljelentésre hűtlen kezelés, személyes adattal visszaélés, közérdekű adattal visszaélés és okirattal való visszaélés miatt folynak a rendőrségen.

A Közüzemi Kft. évek óta tartó törvénysértése miatt adta be első előterjesztését a Jobbik új dunakeszi képviselője

A csődtől súlyos önkormányzati százmilliókkal megmentett Közüzemi Kft. hosszú évek óta nem teljesíti a közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó jogszabályi kötelezettségeit, hisz honlapján a legfontosabb gazdasági és működési adatok annak ellenére sem érhetők el, hogy az ügyvezetőt többször, írásban felszólítottam a jogszabály betartására.

Letölthetők a Jobbik dunakeszi képviselőjének vagyonnyilatkozatai

A Jobbik számára a közélet tisztasága kiemelkedő fontosságú. A Jobbik megyei önkormányzati képviselőjeként évek óta minden januárban nyilvánosságra hozom teljes vagyonnyilatkozatom minden érdemi részt tartalmazó kivonatát. Fenti hagyományt helyi önkormányzati képviselővé választásom után sem szakítom meg.

Oldalak