A Jobbik felszólítja Rónai Sándort: álljon elő a bizonyítékaival, a Jobbik segít a törvénysértés leleplezésében

Rónai Sándor, a DK képviselőjelöltje sajtótájékoztatóján azt állította, hogy a Dunakeszi Sportjáért Alapítvány 2013 óta 611 millió forint közpénzt kapott Dunakeszi Város Önkormányzatától. A Jobbik képviselőjelöltjeként és önkormányzati képviselőjeként is talán az egyik leghangosabb kritikusa vagyok Dunakeszi fideszes vezetésének, ha törvénysértéseket tapasztalok, melyet számtalan, az önkormányzattal szemben megnyert perem és folyamatban lévő büntetőeljárás is igazol.

A törvénysértés leleplezéséhez bárkinek hajlandó vagyok segítséget nyújtani: már korábban érdeklődtem a Dunakeszi Sportjáért Alapítvány után a városi önkormányzattól és hivatalos adatigénylésemre 2017-ben azt a választ kaptam, hogy az önkormányzat 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban sem támogatta az említett alapítványt. Az önkormányzat hivatalos válaszát jelen bejegyzésemmel együtt közzéteszem. Amennyiben Rónai Sándornak bizonyítéka van ennek ellenkezőjére, felszólítom, hogy haladéktalanul álljon elő vele, tegyen büntetőfeljelentést és felkínálom neki a lehetőséget, hogy a törvénysértés leleplezése és a büntetőeljárás sikere érdekében használja fel az itt közzétett iratot, mely ebben az esetben egyértelmű bizonyítéka annak, hogy nem csak közpénzzel, de közérdekű adattal való visszaélés is történt a városban.

országgyűlési képviselőjelölt

CsatolmányMéret