A Jobbik továbbra is várja a válaszokat a tiszteletdíjukat jogosulatlanul felvevő fideszes képviselők ügyében

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborítónak tartja, hogy Dunakeszi fideszes vezetése a Jobbik képviselőjének egy korábbi, a megyei közgyűlés üléséről történő, igazolt távolmaradását felhasználva próbálja meg eltereli a figyelmet saját képviselőinek igazolatlan hiányzásáról és tiszteletdíjuk jogosulatlanul és jogszabályellenesen történő felvételéről.

A Jobbik a városvezetés múlt csütörtöki szánalmas vergődése ellenére továbbra is várja a választ Varga Zoltán Péter képviselő hivatalos levelében feltett kérdéseire, hogy a kormánypárt képviselői hivatalos megbízást teljesítettek-e külföldön, esetleg orvosi igazolással igazolták-e távolmaradásukat, ez esetben a közösségi médiában, nyaralásukról, illetve síelésükről megjelent képeik alapján indult-e ellenük vizsgálat, avagy – a jogszabályban több törvényes lehetőség nem lévén – a Fidesz képviselőire Dunakeszin nem vonatkoznak-e a jogszabályok, azokat csak az ellenzéki képviselőkre alkalmazza-e a városvezetés.

Jobbik Dunakeszi Alapszervezete