Félelem: Habony-receptből főz az önkormányzati média

Közpénzből rendelt politikai lejárató kampányt indított a dunakeszi propaganda-gépezet, a havonta közel egymillió forintból fenntartott városi hírportál és egy kormánypárt-közeli blog az ellenzéki Jobbik új helyi képviselője ellen. A politikában is a "legaljának" számító családi, magánéleti, továbbá közéleti szerepvállalásához egyáltalán nem kapcsolódó egészségügyi tevékenységével és önkéntes munkájával összefüggésben, a Habony-médiát megszégyenítő módon hazudnak és forgatnak ki információkat, mely arra enged következtetni, hogy a helyi hatalom retteg az új jobbikos képviselőtől.

Teszik ezt közpénzből úgy, hogy ugyanakkor a jobbikos képviselők feljelentésére egy városi alapítvány ügyében milliárdos nagyságrendű hűtlen kezelés miatt indított nyomozásról ugyanezek az orgánumok nem érezték fontosnak beszámolni.

Varga Zoltán Péter és a tulajdonában álló gazdasági társaság is szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban, egyetlen forinttal sem tartozik sem az államnak, sem az önkormányzatnak. Sem munkáltatóiért, sem azon jogi személyekért, amelynél munkát, vagy önkéntes tevékenységet végzett felelősséget nem vállalhat, az egyébként egyetlen magánszemélytől sem várható el.

Az önkormányzat által finanszírozott, a Habony-műveket megszégyenítő lejárató kampány semmi másra nem jó, mint hogy a korrupció elleni harcot indító jobbikos képviselőt hazugságaival és csúsztatásaival lejárassa.

Varga Zoltán Péter továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a százmilliós közpénz-herdálásokra fényt derítsen és a felelősök elszámoltatása megtörténjen.

Jobbik Dunakeszi Alapszervezete