"Hallasd a hangod!" - Dunakeszin is

A Jobbik Dunakeszi Ifjúsági Tagozata - összhangban a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos "Hallasd a hangod!" kampányával - városunkban is szeretné a középiskolai diákokat egy valódi, építő párbeszédre hívni, melynek célja az, hogy a tanulók hangját a Parlamentbe is eljuttathassuk.

A Jobbik az országunkat érintő három legsúlyosabb probléma, az egészségügy, a korrupció és az oktatás témájában tavasszal meghirdette a Valódi Nemzeti Konzultációt, ennek keretében kezdődött meg a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos kampánya, mely a középiskolás korosztályt célozza. A tizenévesek megszólítását két okból is fontosnak tartjuk. Egyrészt nyilvánvaló, hogy a fiatalok igényeit a kormány nem akarja meghallani, másrészt, a körülmények ismeretében nem meglepő módon a felmérések szerint a tizenévesek korosztálya végletesen csalódott a politikában.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata a fiatalok körében legnépszerűbb párt ifjúsági szervezeteként kötelességének érzi, hogy a nemzetünk jövőjét jelentő generációkért kiálljon, ezért most lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy a fiatalok véleménye a Parlament falai között is elhangozzék.

Szórólapjaink visszajuttatásával, illetve online felületen, a www.jobbikit.hu/hallasdahangod weboldalon bárki üzenhet, a Jobbik fiatal képviselői pedig vállalják, hogy a beküldött kérdések közül lehetőség szerint minél többet felolvasnak a Parlamentben, szembesítve a kormányt a fiatalok valódi helyzetével.

Szalay Szabolcs
a Jobbik Dunakeszi Ifjúsági Tagozat elnöke