Önkormányzati előterjesztések, javaslatok

A Jobbik Dunakeszi Alapszervezete a mozgalmi munka mellett nagyon komolyan veszi képviselő-testületi feladatait is. Az alábbi oldalon a jövőben időrendi sorrendben folyamatosan közzétesszük Dunakeszi Város Önkormányzat képviselő-testülete, illetve a Pest Megyei Közgyűlés elé benyújtott jobbikos előterjesztéseket, javaslatokat. Megjelenítjük továbbá a fontosabb javaslatok esetében az azokról történő képviselő-testületi szavazások név szerinti szavazati adatait is, azonban az értelemszerűen minden előterjesztés esetében csak később - a jegyzőkönyveknek az önkormányzat általi elkészítése után - kerülhet feltöltésre honlapunkra.

Ez az oldal folyamatosan elérhető honlapunk jobb oldali sávjában az "Önkormányzati előterjesztések, javaslatok" logóra kattintva.

Jobbik Dunakeszi Alapszervezete

Benyújtott önkormányzati előterjesztések, javaslatok

2016. december 15. (Dunakeszi Város Önkormányzata)

- Előterjesztés bérlakás-program indításáról