Pert nyert a Jobbik az MSZP dunakeszi elnöke ellen

A Budapest Környéki Törvényszék tegnapi elsőfokú ítéletében megállapította, hogy Fári János, az MSZP dunakeszi elnöke megsértette a Jobbik jó hírnévhez fűződő jogait, amikor a legnagyobb közösségi oldalon a nagy nyilvánosság előtt azt állította, hogy a Jobbik a romagyilkosságok során embereket ölt volna meg.

A bíróság nem jogerős ítéletében megállapította a jogsértés tényét, eltiltotta Fári Jánost a további jogsértésektől és arra kötelezte, hogy magánlevélben kérjen bocsánatot a Jobbiktól, akit alaptalanul vádolt meg emberöléssel. Fentieken túl a Törvényszék sérelemdíj megfizetésére is kötelezte az MSZP helyi vezetőjét.

A Jobbik felszólítja az MSZP-t, hogy hagyjon fel a hazug vádaskodásokkal. A Jobbik az Orbán-kormány leváltására készül - szemben az MSZP-vel, amely a Fidesz leváltását már régen feladta és már csak a többi baloldali törpepártot akarja legyőzni. Emiatt mi elsősorban a fideszes törvénysértések feltárására kívánunk koncentrálni, de hasonló hazugságok esetén minden esetben megtesszük a szükséges lépéseket a baloldal lejáratódott, hazug pártjainak tagjaival szemben is.

a Jobbik választókerületi elnöke