Varga Zoltán Péter lesz a Jobbik jelöltje jövőre a dunakeszi választókerületben

Befejezte az országgyűlési jelöltállítás folyamatát a Jobbik Pest megye Dunakeszi központú, 5-ös számú választókerületében. A párt választókerületben működő alapszervezeteinek és a Jobbik Országos Elnökségének egyhangú támogatásával Varga Zoltán Péter, Dunakeszi önkormányzati képviselője indul az ellenzéki párt színeiben a jövő évi országgyűlési választáson.

Legerősebb ellenzéki pártként csak és kizárólag a Jobbiknak van lehetősége leváltani a korrupt Fideszt 2018-ban. Minden egyes baloldalra leadott szavazat elveszett szavazat, mivel a baloldali pártok már nem a magyar emberek képviseletéért, hanem csak a saját maguk politikai túlélésükért küzdenek és nem a Fideszt, hanem csak egymást akarják legyőzni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a választópolgárok többsége is a Jobbikot tartja a lehetséges kormányváltó erőnek a Fidesszel szemben.

A Jobbik kormányzásának első lépései között antikorrupciós törvénycsomag elfogadása szerepel majd, melyet a nemzeti vagyon intézményesített szétlopásának felszámolása érdekében fogunk meghozni és amellyel éves szinten több, mint 400 milliárd forintot spórolna magyar költségvetés.

Merkwart Krisztián,
a Jobbik fóti elnöke,
választókerületi kampányfőnök

Varga Zoltán Péter önéletrajza:

Varga Zoltán Péternek hívnak, 32 éves vagyok. Budapesten születtem, 15 éve költöztem Dunakeszire, azelőtt a szomszédos Gödön éltem.

Középiskolába a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumba jártam, itt érettségiztem. Jövőre fejezem be tanulmányaimat az egyik budapesti egyetem államigazgatási szakján, miközben tavaly óta párhuzamosan a Semmelweis Egyetemnek is hallgatója vagyok. Emellett az idei évben keresztféléves tanrendben vízilabda sportedzői OKJ képzésben is részt veszek. Vízimentő képesítéssel, hivatásos jogosítvánnyal és pályaalkalmassági vizsgával (PÁV-1) rendelkezem, elvégeztem a tűzoltó alaptanfolyamot, jelenleg pedig szolgálati célú kisgéphajó-vezetői vizsgára készülök. Középfokú angol nyelvvizsgám van.

Közéleti szerepvállalásom 2003-ban, 18 éves koromban kezdődött, ekkor lettem a Jobbik tagja, 2005-től dunakeszi elnöke, mely tisztségemre immár hatodik ciklusomra választott újra a szervezet közössége. 2008 óta a Jobbik Pest Megyei Választmányának alelnökeként dolgozom.

2010-től vagyok Pest Megye Közgyűlésének képviselője, a Jobbik képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese, 2016 őszétől pedig a Jobbik dunakeszi önkormányzati képviselője.

Jelenleg hivatalosan Vona Gábor országgyűlési képviselő munkatársaként próbálom államigazgatási ismereteimet Magyarország érdekében hasznosítani.

Szabadidőmben orvosi ügyeleten gépkocsivezetőként dolgozom, melynek során folyamatban lévő egészségügyi tanulmányaimat is hasznosíthatom.