Dunakeszi

Gerner Péter civil polgármesterjelölt a Jobbik jelöltje Dunakeszin

Támogatásunk legfontosabb oka az, hogy Gerner Péter polgármesterjelölt határozottan kinyilvánította, hogy a város vezetőjeként hajlandó egyeztetni és adott esetben képviselni a Jobbik legfontosabb dunakeszi programpontjait: a bérlakás-programot, az állatédelmi jogszabályokat, a korrupcióellenességet, vagy éppen a 24 órás orvosi ügyeletet.

A Jobbik vizsgálatot kezdeményezett a karácsonyi vásárban történt tűzeset és robbanás ügyében

A Jobbik dunakeszi önkormányzati képviselője Varga Zoltán Péter, a szervező dunakeszi önkormányzat vezetőjéhez, Dióssi Csaba polgármesterhez fordult tájékoztatásért a városi karácsonyi vásárban, a népszerű és számtalan gyermek által is látogatott jégpálya közvetlen közelében, nyitvatartási időben törtét tűzeset és robbanás körülményeinek tisztázására.

A Jobbik továbbra is várja a válaszokat a tiszteletdíjukat jogosulatlanul felvevő fideszes képviselők ügyében

A fideszes városvezetés nem adott választ saját képviselőinek igazolatlan távollétére és tiszteletdíjuk jogosulatlan és jogszabályellenes felvételére, hanem a Jobbik képviselőjének egy korábbi, igazolt hiányzásával támadtak vissza. A Jobbik továbbra is várja a válaszokat, hogy a Fidesz képviselőire miért nem vonatkoznak a jogszabályok Dunakeszin.